Produse evoMAG.ro

Cumpărături de Crăciun cu ajutorul mobilului și al lui Google Seller Ratings

Autor:  | Publicat în:  Google 859 ori
<b>Cumpărături de Crăciun cu ajutorul mobilului și al lui Google Seller Ratings</b>De vreme ce 59% dintre persoanele care vor face cumpărături de Crăciun în acest an intenționează să folosească telefonul mobil pentru a-și ușura sracina, Google nu ezită să ne ajute, implementând extensia Seller Ratings în căutările...

De vreme ce 59% dintre persoanele care vor face cumpărături de Crăciun în acest an intenționează să folosească telefonul mobil pentru a-și ușura sarcina, Google nu ezită să ne ajute, implementând extensia Seller Ratings în căutările noastre. Statistica anterior menționată a fost furnizată de către Asociația de Marketing Mobil.

în plus, Google afirmă că în trimestrul 3 al acestui an, căutările cu ajutorul motorului sau specializat au crescut cu 130% față de anul 2009. Seller Ratings este o funcție nouă în căutarea pe mobil, ea fiind portată de pe desktop și permițându-le utilizatorilor să vadă comercianții recomandați de alți cumpărători.

Astfel, va fi creată o reputație online pentru un anumit magazin sau brand, folosindu-se sistemul de ratinguri prezentat în imaginea de mai sus. Seller Ratings va agrega informațiile de pe site-urile care fac recenzii magazinelor și va publica doar magazinele online care obțin 4 sau mai multe stele și cel puțin 30 de recenzii.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×