Nokia N9 testat și găsit surprinzător de bun, MeeGo UI impresionează!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.073 ori
<b>Nokia N9 testat și găsit surprinzător de bun, MeeGo UI impresionează!</b>Ce dovadă mai bună ca telefonul MeeGo Nokia N9 există decât o serie de tweet-uri postate chiar de pe handset. @SimonLR, fost redactor al site-ului The Mobile Fanatics a avut ocazia recent să testeze smartphone-ul N9, conform tweet-urilor sale. Nu...

Ce dovadă mai bună ca telefonul MeeGo Nokia N9 există decât o serie de tweet-uri postate chiar de pe handset. @SimonLR, fost redactor al site-ului The Mobile Fanatics a avut ocazia recent să testeze smartphone-ul N9, conform tweet-urilor sale. Nu știm cât de reală e informația și cât timp a petrecut redactorul cu smartphone-ul, dar avem în sfârșit și vești bune din universul Nokia.

Simon se declară impresionat de acest terminal și afirmă că tastatura sa este spațioasă și ușor de utilizat. Terminalul MeeGo vine cu widget-uri în meniul Home, iar cel care îi face recenzia declară că interfața sa ne va face să uităm de UI-ul lui Android sau de cel de pe iOS. Simon a realizat tweet-urile de mai sus de pe N9 folosind un soi de live widget de tip nou.

Același redactor ne mai recomandă să ne păstrăm banii pentru lunile viitoare, atunci când va sosi pe piața acest telefon, iar pentru cei care consideră aceste teste un zvon sau o farsă, apropiații și colegii lui Simon au confirmat că el nu este genul care să facă astfel de glume. Pe când și un clip video cu telefonul MeeGo în acțiune?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×