Samsung Galaxy C10 are parte de o scăpare în varianta rose gold, cu o cameră duală în spate

2.924 ori
<b>Samsung Galaxy C10 are parte de o scăpare în varianta rose gold, cu o cameră duală în spate</b>Astăzi își face apariția iarăși chiar Samsung Galaxy C10, primul smartphone al sud-coreenilor ce va sosi la pachet cu o cameră foto duală. Vedem aici versiunea pe roz și remarcăm acele dungi subtile de pe panoul spate ce sunt asociate antenelor de

Zvonurile despre Samsung Galaxy C10 au apărut în ultimele zile, asociate unui prim telefon Samsung cu camera duala. A scăpat şi o husă pentru acest terminal, iar acum îl vedem randat în varianta de culoare rose gold mai sus. 

Trebuie spus că Galaxy C10 ne intrigă şi prin faptul că ar avea un buton fizic extra, aparent menit pentru asistentul virtual Bixby. Camera duală de pe acest model va prefaţa ceea ce vom primi pe Galaxy Note 8 se pare. Fotografia de mai sus provine de pe reţeaua de socializare Weibo şi prezintă o cameră duală care îmi aminteşte mai mult de Huawei Mate 9 decât de iPhone 7 Plus să zicem.

A se remarca şi decupajele subţiri ale antenelor, văzute şi la ultimele modele din gama Galaxy C Pro. Din păcate nu avem detalii despre dotările lui Samsung Galaxy C10, dar bănuim că va sosi cu un corp metalic şi o diagonală de măcar 5.5 sau 5.7 inch. E posibil să vedem şi o versiune C10 Plus cu ecran de 6 inch. Va fi vorba de un Super AMOLED evident şi ar trebui să primim şi noul chipset Snapdragon 660, 4 sau 6 GB RAM si 64 GB stocare.

Cât despre camera duală, ea ar trebui să ofere efect Bokeh si ma gandesc ca macar unul din senzori va fi de 12 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×