LG Stylo 4 se lansează în SUA drept rebranding pentru Q Stylus; Are ecran FHD+ de 6.2 inch

Autor:  | Publicat în:  LG 745 ori
<b>LG Stylo 4 se lansează în SUA drept rebranding pentru Q Stylus; Are ecran FHD+ de 6.2 inch</b>După ce anterior sud-coreenii de la LG Electronics lansau pe piața din Coreea de Sud modelul LG Q Stylus, iată că acum phablet-ul ajunge și în SUA sub o altă denumire. Aici este cunoscut drept LG Stylo 4 și vine prin intermediul

Prima săptămână din iunie ne-a adus și lansarea unui phablet mid-range semnat LG, fiind vorba despre modelul Q Stylus despre care v-am vorbit și noi într-un articol dedicat aici și despre care aflam ulterior că va ajunge și pe piața din SUA sub un alt nume. Astăzi debutează această versiune din State sub denumirea de LG Stylo 4, device oferit prin intermediul operatorului MetroPCS la un preț tare bun.

LG Stylo 4

Ca dotări se oferă aici un ecran generos de 6.2 inch cu aspect 18:9 și rezoluție Full HD+, un procesor Qualcomm Snapdragon 450, 2 GB de RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Oferă cameră seflie de 5 megapixeli, în vreme ce în spate se află un senzor 13 megapixeli cu PDAF, bliț LED și integrare a funcției AI QLens.

LG Stylo 4 beneficiază de conectivitate 4G LTE, Wi-Fi, baterie de 3300 mAh și de suport pentru încărcare rapidă prin intermediul portului USB Type-C. Rulează Android 8.0 Oreo din fabrică și deși prețul de vânzare inițial în SUA era de 239 dolari, MetroPCS oferă o reducere care scade suma de comercializare până la 179 dolari ceea ce nu sună deloc rău.

Să vedem dacă ajunge și la noi!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×