Samsung Galaxy A8 Star debutează în Filipine drept rebranding pentru Galaxy A9 Star

903 ori
<b>Samsung Galaxy A8 Star debutează în Filipine drept rebranding pentru Galaxy A9 Star</b>Nu doar Huawei alege să își lanseze smartphone-urile sub diferite nume pe piață, ci și Samsung care aplică această metodă în cazul lui Galaxy A9 Star. Telefonul ce debuta anterior în China este acum lansat și în Filipine sub un nume diferit

Din câte observăm nu doar Huawei alege să lanseze anumite smartphone-uri sub nume diferite în funcție de piața unde sunt comercializate, ci și Samsung care aplică această idee astăzi. Descoperim astfel că recent lansatul smartphone Samsung Galaxy A9 Star în China este acum disponibil și pe piața din Filipine sub un nume diferit și anume Samsung Galaxy A8 Star.

Galaxy A8 Star

Dotările și design-ul rămân neschimbate, astfel că primim un phablet destul de interesant dacă e să ne uităm asupra pachetului hardware. Avem aici un ecran de 6.3 inch cu rezoluție FHD+ și tehnologie Super AMOLED, respectiv un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660 care vine însoțit de 4 GB RAM.

Telefonul are și 64 GB de stocare flash, un slot pentru carduri microSD și o cameră selfie de 24 megapixeli (deschidere f/2.) care îl transformă într-un soi de rival pentru Huawei P20 Lite. În spate găsim o cameră duală de 16 mpx (deschidere f/1.7) + 24 mpx (deschidere f/1.7) și tot aici și scanner-ul de amprente.

Samsung Galaxy A8 Star are o baterie generoasă de 3700 mAh, superioară chiar și unității de pe Galaxy Note 8. Prețul în Filipine va fi de 400 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×