Aplicația de știri MSN News este relansată sub numele Microsoft News; Ajunge pe iOS, Android și Win 10

Autor:  | Publicat în:  Microsoft  Aplicatii Telefoane 885 ori
<b>Aplicația de știri MSN News este relansată sub numele Microsoft News; Ajunge pe iOS, Android și Win 10 </b>Astăzi cei de la Microsoft au introdus pe piața aplicațiilor un nou titlu, sau mai bine zis un upgrade pentru soluția MSN News care era online de câțiva ani. Aplicația este relansată sub denumirea de Microsoft News și este disponibilă acum

Cu scopul de a oferi publicului o alternativă la soluția Google News recent lansată iată că cei de la Microsoft fac ceva mutări pentru a atrage publicul curios cu privire la noutățile din lumea știrilor. Astfel aplicația cunoscută până acum sub denumirea MSN News este acum relansată sub numele Microsoft News și oferită gratuit utilizatorilor de terminale iOS, Android și bineînțeles Windows 10.

Microsoft News

Acest "facelift" a agregatorului folosește un nou motor de afișare și sortare al știrilor, iar potrivit datelor dezvăluite de către Microsoft în cazul de față sunt selectate știri provenite din partea a peste 1000 de publicații premium și a 3000 branduri. Există 800 editori la nivel global ce aleg aceste știri pentru afișare, dar și AI-ul este pus la treabă pentru sortarea conținutului zilnic.

Inteligența artificială procesează peste 100.000 articole zilnic cu scopul de a determina categoria din care fac parte, popularitatea și gradul de noutate. Noua aplicație include și un mod Dark, alerte Breaking News, cât și o mai bună integrare cu widget-urile de pe iOS și Android. Puteți descărca Microsoft News de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×