LG Stylo 4 apare într-o randare cu iz oficial; Un nou smartphone de buget cu ecran 18:9 și fără decupaj

740 ori
<b>LG Stylo 4 apare într-o randare cu iz oficial; Un nou smartphone de buget cu ecran 18:9 și fără decupaj</b>Sud-coreenii de la LG Electronics pregătesc și alte noi terminale cu panouri 18:9, un asemenea model fiind și LG Stylo 4 pe care îl vedem astăzi într-o randare cu iz oficial. Imaginea cu pricina a fost obținută de către cei de la Android Headlines

Am văzut de curând o fotografie cu un misterios smartphone LG, model din zona mid-range care adopta ecran 18:9 și un design ce nu implica acel decupaj inestetic care nu este pe gustul publicului. Se credea că este vorba despre LG Q7, dar astăzi descoperim prin intermediul unui nou leak faptul că avem de-a face mai degrabă cu LG Stylo 4 - handset ce își face apariția într-o randare cu iz oficial.

LG Stylo 4

Materialul a fost publicat de către Android Headlines și vedem în cazul de față un terminal arătos cu diagonală generoasă, unul care va aduce dotări relativ modeste. Pe seama pachetului hardware oferit de predecesorul numit LG Stylo 3 ne putem aștepta ca acest nou model să vină cu ecran HD+ de 5.7 inch, 2 sau 3 GB de RAM și cu 16 sau 32 GB spațiu intern de stocare.

O cameră foto de 13 megapixeli s-ar putea afla în spate, în vreme ce pentru selfie-uri vom primi o cameră de 5 megapixeli. Posibil să avem o baterie de peste 3000 mAh la bord, cât și un procesor Snapdragon din seria 4xx sau poate chiar 6xx. Este de așteptat ca și Android Oreo să ruleze din fabrică iar lansarea ar putea avea loc în iunie dacă ținem cont de data afișată pe ecranul telefonului randat aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×