LG SU420, primul telefon DMB 2.0 din lume

1.416 ori
<b>LG SU420, primul telefon DMB 2.0 din lume</b>LG Electronics tocmai a anuntat primul model de telefon cu suport DMB 2.0 din lume: LG SU420. Handsetul poarta si numele neoficial de "Cafe Phone" si vine cu o antena TV integrata cu suport DMB 2.0, care transforma consumul de media in experienta...

LG Electronics tocmai a anuntat primul model de telefon cu suport DMB 2.0 din lume: LG SU420. Handsetul poarta si numele neoficial de "Cafe Phone" si vine cu o antena TV integrata cu suport DMB 2.0, care transforma consumul de media in experienta interactiva.

DMB 2.0 este un serviciu de televiziune bazat pe Internet, care are atuul interactivitatii, permitand utilizatorului sa acceseze numeroase alte servicii, in genul celor de e-comert sau al update-urilor de informatii. Veti putea si vizualiza inregistrari video personale, daca doriti. Un exemplu de serviciu DMB 2.0 in actiune este optiunea de a accesa informatiile din background (cum ar fi statistici), in vreme ce priviti un clip live, pe telefon.

In ce priveste partea de hardware, LG SU420 vine cu un display WVGA touchscreen LCD, cu diagonala de 3.2 inchi, insotit de o camera de 3 megapixeli, completata de o camera frontala cu functie de videoconferinta. Specificatiile handsetului includ si WiFi, GPS, jack audio de 3.5 mm, slot pentru carduri microSD si suport pentru conectivitate HSPA/GSM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×