Allview E1 Tickle, intr-o recenzie Mobilissimo.ro (Video)

3.050 ori
<b>Allview E1 Tickle, intr-o recenzie Mobilissimo.ro (Video)</b>Cei de la Allview au creat un nou telefon dual SIM, de aceasta data dotat cu ecran full touch, iar acest terminal, pe numele sau E1 Tickle a sosit recent in teste la Mobilissimo.ro. Am apreciat designul terminalului, plus functiile sale, dar aflati mai...

Cei de la Allview au creat un nou telefon dual SIM, de aceasta data dotat cu ecran full touch, iar acest terminal, pe numele sau E1 Tickle a sosit recent in teste la Mobilissimo.ro. Am apreciat designul terminalului, plus functiile sale, dar aflati mai multe din recenzia video de mai jos:

Allview E1 Tickle este un telefon cu touchscreen de 3 inchi si trebuie mentionat ca acest ecran este rezistiv si ca el utilizeaza o bara tip Samsung TouchWiz, aflata in partea stanga a display-ului. Handsetul ruleaza Symbian, iar in partea sa din spate descoperim o camera de 1.3 megapixeli, cu blitz LED, care va realiza fotografii rezonabile.

Daca va nemultumeste memoria Flash de 32 MB, puteti utiliza carduri microSD pe acest terminal, marindu-i capacitatea de stocare cu pana la 8 GB. Mentionam si ca interfata lui E1 Tickle se bazeaza pe widgeturi, iar platforma Java de la bordul telefonului va fi utila pentru rularea de jocuri distractive.

Allview E1 Tickle

Ca si un minus, trebuie punctat faptul ca acest model Allview nu sta prea bine la capitolul navigare pe Internet, deoarece nu suporta WiFi si 3G. In schimb exceleaza in ceea ce priveste redarea muzicii, Tickle avand in doatare nu una, ci doua boxe.

Telefonul costa 499 RON si poate fi cumparat de pe site-ul Allview.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×