LG SV280, telefonul banana

1.531 ori
<b>LG SV280, telefonul banana</b>Iata ca pana si LG indrazneste sa copieze si nu pe oricine, ci chiar pe rivalii de la Motorola, cu acest SV280, prea asemanator cu RIZR Z8 la capitolul design. Ca de obicei, inspiratia pentru majoritatea inventiilor umane vine din natura, iar noul...

Iata ca pana si LG indrazneste sa copieze si nu pe oricine, ci chiar pe rivalii de la Motorola, cu acest SV280, prea asemanator cu RIZR Z8 la capitolul design.

Ca de obicei, inspiratia pentru majoritatea inventiilor umane vine din natura, iar noul terminal de la LG se inspira dupa forma unui fruct popular: banana. Cand veti tine telefonul inchis, acest terminal de tip slider arata ca oricare altul, dar daca-l veti deschide, el se va curba pentru a se potrivi formelor fetei utilizatorului. SV280 include o camera de 1.3 megapixeli ascunsa sub slider si un display QVGA, dar si un MP3 player.

Restul specificatiilor tehnice raman inca un mister, dar producatorii au mentionat ceva legat de "aromaterapie"... Chiar daca ar fi un zvon, cine nu ar dori ca narile sa ii fie invadate de un miros de capsuni sau chiar...banane in timp ce vorbesc la telefon? Branduit cu marca locala "Cyon", terminalul nu va ajunge prea curand in Europa, dar ne vom multumi cu alte telefoane cu sigla unui mar pe ele, renuntand la "banana" de la LG.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×