Thuraya prezinta un telefon mobil capabil de comunicare via satelit

6.550 ori
<b>Thuraya prezinta un telefon mobil capabil de comunicare via satelit</b>Dupa lansarea de succes a celui mai mic telefon din lume care se poate conecta la un satelit, Thuraya se pregateste sa lanseze si cel mai avansat handset din industria mobila bazat pe serviciile oferite de sateliti. SG-2520 este noul smartphone si a fost...

Dupa lansarea de succes a celui mai mic telefon din lume care se poate conecta la un satelit, Thuraya se pregateste sa lanseze si cel mai avansat handset din industria mobila bazat pe serviciile oferite de sateliti.

SG-2520 este noul smartphone si a fost prezentat in Dubai. Thuraya spera ca va vinde aproximativ 70.000 de astfel de telefoane de a doua generatie si asta doar in primul an dupa aparitie. Precedentul model, SO-2510 a fost lansat anul trecut si s-a bucurat de succes, vanzandu-se 60.000 de terminale in doar 4 luni. Telefonul este capabil sa trimita mesaje multimedia si email-uri, permitand utilizatorilor de conexiuni prin satelit sa isi trimita poze sau videoclipuri instantaneu, in orice loc de pe glob.

Clientul de email inclus si camera de 1.3 megapixeli reprezentau atuuri care nu erau disponibile la alte telefoane conectate la sateliti. SG-2520 suporta GSM la 900, 1800 si 1900 MHz si opereaza pe Windows Mobile, suportand de asemenea si aplicatii Java. Acest terminal este singurul din lume care se poate conecta la nivel global si va costa in dual-mode (satelit si GSM) intre 900 de dolari si 1100. SG-2520 are doar 170 de grame si veti putea naviga pe Internet cu ajutorul unei conexiuni prin satelit, oriunde v-ati afla.

Fiind terminalul preferat pentru jurnalistii din Irak, acest model va ajunge probabil si in Romania, dar nu garantam ca va cunoaste succesul, avand in vedere ca firma producatoare nu are faima unor nume mari ca Nokia sau Sony Ericsson.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×