LG V20 apare într-o fotografie reală ce confirmă design-ul văzut în randări

1.249 ori
<b>LG V20 apare într-o fotografie reală ce confirmă design-ul văzut în randări</b>După imaginea 3D cu phablet-ul LG V20 pe care @evleaks ne-a prezentat-o chiar ieri, iată că acum este rândul unei imagini reale să facă înconjurul internetului. Acest material confirmă astfel design-ul pe care l-am văzut și în scăpările anterioare, fiind

Evan Blass a.k.a @evleaks, ne-a prezentat ieri o imagine 3D cu phablet-ul LG V20 - un terminal foarte interesant a cărui lansare este așteptată pe data de 6 septembrie și nu la IFA cum ne așteptam inițial, ci în cadrul unui eveniment programat în San Francisco. Ei bine, astăzi astăzi pe web și o fotografie reală cu noul produs, una care ne confirmă design-ul pe care l-am văzut în scăpările anterioare.

LG V20

Este vorba despre un design destul de curat la prima vedere, sud-coreenii optând pentru un refresh totuși comparativ cu predecesorul numit LG V10. Deși camera frontală duală dispare, primim în continuare acel mic display secundar unde vom putea seta un text personalizat, vedea notificările primite, dar și controla diverse widget-uri precum este cel de playback audio.

Pe LG V20 îl așteptăm la bord cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, cu 4 GB memorie RAM și cu un chip audio 32-bit Hi-Fi Quad DAC. De asemenea, a fost adusă în discuție și prezența unei camere foto duale ce va oferi funcții similare precum cele întâlnite pe flagship-ul G5. Nu uităm nici de faptul că LG V20 va fi primul terminal non-Nexus ce va beneficia de Android 7.0 Nougat încă din fabrică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×