LG + touchscreen = KF700

Autor:  | Publicat în:  LG 2.800 ori
<b>LG + touchscreen = KF700</b>Cei de la Unwired View au observat posterul din imaginea urmatoare in unul dintre locurile de desfasurare ale lui Mobile World Congress 2008, pregatindu-ne prin intermediul acestuia pentru surprize marca LG si noi handseturi. Imaginea prezinta un model...

Cei de la Unwired View au observat posterul din imaginea urmatoare in unul dintre locurile de desfasurare ale lui Mobile World Congress 2008, pregatindu-ne prin intermediul acestuia pentru surprize marca LG si noi handseturi.

Imaginea prezinta un model "sexy" LG, inscriptionat cu numele KF700, terminalul fiind un "full touchscreen" dotat si cu keypad numeric. Speculatiile afirma ca este posibil ca terminalul sa includa totusi o tastatura QWERTY foarte compacta, dar nu am baga mana in foc pentru acest feature. Suntem curiosi sa aflam numarul de megapixeli ai camerei lui KF700, iar imaginea de pe display-ul sau prezinta o gama variata de functii, pe care le vom diseca.

Acest model LG soseste dotat cu un player audio, probabil si o functie de gaming, daca acel icon este cu adevarat un joystick, suport pentru clienti email si diferite aplicatii foto. Primul icon de pe ecran ne lasa un pic in ceata, putand fi un difuzor, sau in mod miraculos, un proiector de imagini inclus in acest handset. Mai multe vesti despre acest urmas al lui LG Prada, dupa ce-l vom vedea la standurile LG de la Mobile World Congress.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×