Nokia N96 si N78 lansate astazi la Mobile World Congress?

1.964 ori
<b>Nokia N96 si N78 lansate astazi la Mobile World Congress?</b>Conform acestei numaratori inverse de pe site-ul Nseries.com vom vedea fie 2 computere multimedia, fie un terminal plus serviciu/aplicatie fiind lansate astazi in cadrul Mobile World Congress de catre Nokia. Cei de la intomobile au pariat pe Nokia N96 si...

Conform acestei numaratori inverse de pe site-ul Nseries.com vom vedea fie 2 computere multimedia, fie un terminal plus serviciu/aplicatie fiind lansate astazi in cadrul Mobile World Congress de catre Nokia.

Cei de la intomobile au pariat pe Nokia N96 si N78, drept starurile acestei zile, gata de debutul oficial. N96 a fost subiectul fierbinte al saptamanii trecute, specificatiile sale tehnice fiind "scapate" de catre un webmaster pe site-ul oficial Nokia din Germania. Practic, acest terminal este un N95 de 8GB, cu suport pentru televiziune DVB-H, S60, editia a treia, feature pack 2 si cu o grosime mai mica decat N95.

N78 este bazat pe aceeasi platforma S60, conform zvonurilor de pe Mobile-Review, iar handsetul soseste dotat si cu o camera de 3.2 megapixeli. Nokia a pregatit o conferinta de presa, care se va desfasura astazi, deci misterul noilor handseturi va fi clarificat cel mai probabil pana diseara. De mentionat este faptul ca gigantul finlandez a lansat 6 telefoane in cadrul 3GSM in urma cu un an si ne asteptam la performante similare si in cadrul showului din 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×