Telefonul Motorola TEXEL surprins in actiune?

1.002 ori
<b>Telefonul Motorola TEXEL surprins in actiune?</b>"Scaparea" care ne-a permis sa aruncam o privire asupra listei de terminale Motorola ce urmeaza a fi lansate in 2008, devine din ce in ce mai reala. Dupa ce va informam in legatura cu handsetul Skarven, sau Z12, acum modelul TEXEL isi face aparitia sub...

"Scaparea" care ne-a permis sa aruncam o privire asupra listei de terminale Motorola ce urmeaza a fi lansate in 2008, devine din ce in ce mai reala. Dupa ce va informam in legatura cu handsetul Skarven, sau Z12, acum modelul TEXEL isi face aparitia sub forma unui zvon atractiv.

Ultimele vesti despre producatorul american au fost destul de sumbre, anuntand o retragere a sa din industria mobila, in cazul in care noile handseturi nu au succes. Pe fondul pierderilor companiei se cauta un "star", un telefon care sa innebuneasca publicul si sa invie brandul. In vreme ce Z12 poate emite astfel de pretentii, TEXEL este si mai interesant prin designul sau inedit.

Telefonul, care speram ca este unul real, este dotat cu o tastatura simplista, vag atractiva plus un display de mari dimensiuni. Sistemul de control este axat pe tehnologia touch sensitive, iar daca zvonurile sunt reale avem de-a face cu un model din seria ROKR, in stil E8. Se pare ca TEXEL va fi lansat in primavara acestui an si va impresiona publicul printr-o tastatura care se "transforma". Speram ca "Moto" isi va regasi directia in 2008, altfel viitorul nu arata prea roz pentru gigantul american.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×