LG trollează lansarea lui Samsung Galaxy S IV cu propriile sale panouri publicitare În New York

1.347 ori
<b>LG trollează lansarea lui Samsung Galaxy S IV cu propriile sale panouri publicitare În New York</b>Pe măsură ce presa din afară se pregătește pentru evenimentul de diseară, lansarea lui Samsung Galaxy S IV, LG a făcut o poznă&nbsp;drăguță chiar în Times Square. După cum probabil știți deja, diseară la ora 01.00 se lansează Galaxy S IV,...

Pe măsură ce presa din afară se pregătește pentru evenimentul de diseară, lansarea lui Samsung Galaxy S IV, LG a făcut o poznă drăguță chiar în Times Square. După cum probabil știți deja, diseară la ora 01.00 se lansează Galaxy S IV, fix în Times Square, în New York, unde LG a postat o serie de panouri cu un "4" mare pe ele.

E vorba despre LG Optimus G, care e promovat sub motto-ul "LG Optimus G is here 4 you now", asta în condițiile în care imediat lângă, Samsung Galaxy S IV e promovat cu "Be ready 4 the Next Galaxy". Publicul e cu siguranță indus în eroare de plasarea atât de apropiată a panourilor și dacă nici asta nu e trolling, atunci nimic nu e.

LG a avut mereu idei originale de acest gen, un terminal mai vechi al lor având o reclamă în care un robot Transformers Optimus strivea un măr în repetate rânduri și apăreau și multe aluzii la Apple. Din păcate îmi vine greu să cred că în SUA LG este mai mult decât "Samsungul săracului".

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×