LG Optimus G urmează a fi lansat oficial În România

1.263 ori
<b>LG Optimus G urmează a fi lansat oficial În România</b>Orange a anunțat acest smartphone în oferta sa și va costa 189 euro cu 39 euro pe lună, 3000 de minute sau SMS-uri, 300 de minute naționale și internaționale către fix, 300 de SMS-uri naționale și internet pe mobil nelimitat. &nbsp; în aceeași...

Orange a anunțat acest smartphone în oferta sa și va costa 189 euro cu 39 euro pe lună, 3000 de minute sau SMS-uri, 300 de minute naționale și internaționale către fix, 300 de SMS-uri naționale și internet pe mobil nelimitat.

în aceeași zi am primit și invitația la un eveniment al LG România. Este prima invitație la care nu se specifică locul ci doar orele de desfășurare și nici ce urmează a fi lansat. Observați că LG dorește să țină secretul, deși mi se pare evident că LG Optimus G va fi vedeta. Apropo, azi se lansează HTC One și voi relata de la fața locului.

LG Optimus G integrează un display True HD-IPS+ de 4.7 inch cu rezoluție 1280x768 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro la 1.5 GHz, Adreno 320 GPU, Android 4.0 și update la 4.1 Jelly Bean, 4G, cameră de 13 Megapixeli, baterie de 2100 mAh, 145 gr. L-am văzut la MWC Barcelona 2013. Mi s-a părut destul de banal ca design, dar trebuie să recunosc că l-am întors pe toate fețele pentru doar câteva zeci de secunde. Vedeta standului LG era smartphone-ul / phablet LG Optimus G Pro.

Sunt sigur că vor încerca a promova intensiv LG Optimus G în perioada următoare. Va conta și prețul de comercializare. Concurența are telefoane și mai puternice: HTC One, viitorul Samsung Galaxy S IV, Sony Xperia Z, etc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×