LG UI 3.0 se dorește a fi o interfață simplă pentru Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Autor:  | Publicat în:  LG 1.106 ori
<b>LG UI 3.0 se dorește a fi o interfață simplă pentru Android 4.0 Ice Cream Sandwich</b>Android 4.0 Ice Cream Sandwich a evoluat mult la nivel de interfață și se mișcă excelent pe Samsung Galaxy Nexus. Asta a făcut ca să apară o presiune asupra producătorilor de telefone și să aducă interfețe cât mai rapid și intuitive. Sense...

Android 4.0 Ice Cream Sandwich a evoluat mult la nivel de interfață și se mișcă excelent pe Samsung Galaxy Nexus. Asta a făcut ca să apară o presiune asupra producătorilor de telefone și să aducă interfețe cât mai rapid și intuitive. Sense de la HTC se ține bine, deși nu-mi place faptul că literele ț și ș nu sunt recunoscute.

LG a prezentat LG UI 3.0 și ei spun că nu este o interfață intruzivă. S-a mizat pe simplitate. Aduce Icon Customizer ce permite și ca o fotografie să fie setată ca scurtătură pentru o aplicație. Sunt și ceva comenzi vocale implementate ca S Voice-ul de la Samsung.

LG UI 3.0

LG UI 3.0 va debuta pe LG Optimus 4X HD ce va sosi în Europa din luna iunie 2012. Mai este și Optimus II LTE, dar nu va fi comercializat și în țara noastră.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×