LG UI 3.0 se dorește a fi o interfață simplă pentru Android 4.0 Ice Cream Sandwich

1.165 ori
<b>LG UI 3.0 se dorește a fi o interfață simplă pentru Android 4.0 Ice Cream Sandwich</b>Android 4.0 Ice Cream Sandwich a evoluat mult la nivel de interfață și se mișcă excelent pe Samsung Galaxy Nexus. Asta a făcut ca să apară o presiune asupra producătorilor de telefone și să aducă interfețe cât mai rapid și intuitive. Sense...

Android 4.0 Ice Cream Sandwich a evoluat mult la nivel de interfață și se mișcă excelent pe Samsung Galaxy Nexus. Asta a făcut ca să apară o presiune asupra producătorilor de telefone și să aducă interfețe cât mai rapid și intuitive. Sense de la HTC se ține bine, deși nu-mi place faptul că literele ț și ș nu sunt recunoscute.

LG a prezentat LG UI 3.0 și ei spun că nu este o interfață intruzivă. S-a mizat pe simplitate. Aduce Icon Customizer ce permite și ca o fotografie să fie setată ca scurtătură pentru o aplicație. Sunt și ceva comenzi vocale implementate ca S Voice-ul de la Samsung.

LG UI 3.0

LG UI 3.0 va debuta pe LG Optimus 4X HD ce va sosi în Europa din luna iunie 2012. Mai este și Optimus II LTE, dar nu va fi comercializat și în țara noastră.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×