HTC One X interzis În SUA! Importul acestui telefon și al Încă unui HTC Întârziate de un brevet Apple!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.291 ori
<b>HTC One X interzis În SUA! Importul acestui telefon și al Încă unui HTC Întârziate de un brevet Apple!</b>Dacă tot se pregătește să cadă la pace cu Samsung, Apple a găsit o altă "victimă" a proceselor sale și anume HTC. Se pare că HTC One X în varianta pentru AT&T și HTC EVO 4G LTE au primit interdicție la import în SUA, deoarece ar încălca un...

Dacă tot se pregătește să cadă la pace cu Samsung, Apple a găsit o altă "victimă" a proceselor sale și anume HTC. Se pare că HTC One X în varianta pentru AT&T și HTC EVO 4G LTE au primit interdicție la import în SUA, deoarece ar încălca un brevet Apple.

Importul celor două a fost anunțat drept "întârziat pe termen nedeterminat" de către vama Statelor Unite. Problema a luat naștere atunci când Apple a câștigat un proces contra HTC în decembrie anul trecut. Decizia luată de Comisia Internațională de Comerț implica faptul că aplicația de mesagerie și browserul din Android încalca un brevet Apple, cu referire la conversia numerelor de telefon și adreselor email în linkuri, deschizând astfel meniuri cu opțiuni. Ei bine, HTC a reușit să amâne inevitabilul, dar iată că hotărârea a fos pusă în aplicare.

Tot ce trebuie să facă producătorul taiwanez e să ofere o actualizare telefoanelor, pentru a modifica aspectul care implică acele brevete, dar va dura ceva, deoarece vorbim de telefoane noi, deci pregătite în număr mare pentru livrare. Contactați în legătură cu această problemă, cei de la HTC au declarat că HTC One X și HTC EVO 4G LTE vor întârzia în SUA din cauza unor decizii ale vămii de a analiza livrările, din cauza ordinului Comisiei de Comerț. HTC considera că a făcut modificările necesare pentru a respecta regulile și colaborează cu autoritățile vamale pentru a pune lucrurile în mișcare. Să sperăm că se va termina totul cu bine.

Preț HTC One X în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×