LG primește certificare din partea FCC pentru un nou smartwatch destinat celor mici

1.073 ori
<b>LG primește certificare din partea FCC pentru un nou smartwatch destinat celor mici</b>&Icirc;n apropierea show-ului IFA 2015 ce are loc &icirc;n Berlin, suntem obișnuiți să aflăm din ce &icirc;n ce mai multe detalii despre produsele ce urmează a debuta ulterior. Iar LG Electronics este unul dintre producătorii ce nu vor lipsi de la...

În apropierea show-ului IFA 2015 ce are loc în Berlin, suntem obișnuiți să aflăm din ce în ce mai multe detalii despre produsele ce urmează a debuta ulterior. Iar LG Electronics este unul dintre producătorii ce nu vor lipsi de la acest târg, și desigur nu va veni cu mâna goală.

Unul dintre produsele pe care sud-coreenii l-ar putea prezenta în cadrul IFA, este și smartwatch-ul din schița de mai sus, un produs care a primit certificarea FCC de curând. Din câte putem vedea, acesta adoptă o formă relativ neobișnuită și aduce la pachet un jack audio de 3.5 mm.

După o mică căutare am ajuns la concluzia că varianta sa actuală (VC100) este un smartwatch destinat celor mici și vândut prin intermediul operatorului Verizon. Acest model nu trebuie conectat la un terminal mobil, fiind dotat cu slot SIM pentru apelare, și supraveghere prin intermediul tehnologiei GPS.

Cum este de așteptat, acest nou model va oferi cam aceleași funcții într-un pachet ceva mai bine pus la punct.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×