LG V30 ar urma să renunţe la ecranul secundar, conform lui Evan Blass

Autor:  | Publicat în:  LG  Zvon 1.144 ori
<b>LG V30 ar urma să renunţe la ecranul secundar, conform lui Evan Blass</b>Se pare că producătorii de terminale mobile se grăbesc foarte mult în acest an, deja apărând informaţii despre Galaxy S8, iPhone 8 şi Huawei P10, iar acum avem şi ceva date despre LG V30 chiar. El e aşteptat toamna viitoare, poate cu un viitor release..

Se pare că producătorii de terminale mobile se grăbesc foarte mult în acest an, deja apărând informaţii despre Galaxy S8, iPhone 8 şi Huawei P10, iar acum avem şi ceva date despre LG V30 chiar. El e aşteptat toamna viitoare, poate cu un viitor release Android, dar aparent şi fără ecranul secundar.

Evan Blass a afirmat acest lucru pe Twitter şi anume faptul că LG V30 va renunţa la ecranul secundar, care de altfel scosese în evidenţă modelele LG V10 şi V20. Acest "ticker display" avea rolul de a afişa shortcut-uri către aplicaţii, o semnătură sau controale de playback media spre exemplu, plus notificări. Evan nu a precizat de ce se renunţă la această dotare sau cu ce va fi înlocuită ea.

Poate se lasă loc pentru un scanner de iris sau o cameră frontală duală mai generoasă, cine ştie? Evan îşi bazează informaţiile pe randări ale lui V30, pe care ar fi pus mâna şi pe care aşteptăm şi noi să le vedem. La drept vorbind ecranul secundar era un gimmick, deci nu îi vom simţi lipsa foarte mult, mai ales dacă e înlocuit cu un mecanism cu adevărat util.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×