LG G6 nu va veni cu un panou OLED curbat pentru ecran, conform surselor din Coreea de Sud

1.231 ori
<b>LG G6 nu va veni cu un panou OLED curbat pentru ecran, conform surselor din Coreea de Sud</b>În primăvara anului viitor așteptăm totodată și debutul flagship-ului LG G6 - un terminal despre care apar informații de pe acum. Azi aflăm că telefonul nu va sosi cu un panou OLED curbat precum indicau unele zvonuri, și asta datorită faptului că nu vom

Nu doar Galaxy S8 e în mari pregătiri acum pentru debutul de anul viitor, ci şi LG G6 şi se pare că una din ramificaţiile proiectului ar fi fost tăiată. E vorba despre varianta cu panou curbat OLED a flagshipului de anul viitor.

Insideri din Coreea de Sud afirma că un flagship LG cu ecran OLED curbat pe ambele margini era în lucru, pentru a servi ca replică la modelele Galaxy S Edge dar şi la Note 7. Ar fi contracarat din timp şi un posibil iPhone cu un display similar şi cu muchii curbate, despre care se vorbea în ultima vreme. Probleme cu furnizorii şi cu componentele ar împiedica LG să îşi ducă planul la bun sfârşit, din pacate.

E posibil ca LG G6 să rămână un telefon modular, deşi alţii se descurcă mai bine la acest capitol (vezi Moto Z) şi LG G5 nu a izbutit să fie un hit in aceasta zona. Ar fi exclusă şi o combinaţie de carcasa din sticlă şi metal, din cauza costurilor, iar surse apropiate de companie afirma că e posibil să vedem designul lui LG G5 reciclat. În mod ironic LG ar putea chiar furniza panouri de ecran pentru iPhone 8 şi eventual şi unele cu scanner de amprente integrat, iar acelaşi panou ar putea să nu ajungă şi pe LG G6, din cauza cantităţilor şi a perioadei necesare pentru producţie.

Se anunţă un an greu pentru LG...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×