Turul Magazinelor #70: MacBook Air la reducere excelentă, iaurtieră pentru "bifidus", roboţei care zboară şi se încarcă de la soare

1.678 ori
<b>Turul Magazinelor #70: MacBook Air la reducere excelentă, iaurtieră pentru "bifidus", roboţei care zboară şi se încarcă de la soare</b>Cumva se pare că în weekend găsim cele mai mari trăsnăi să vă arătăm în Turul Magazinelor şi dacă mai aveţi bani rămaşi de la Black Friday, puteţi să îi spargeţi cu încredere pe ce am găsit mai jos. Avem lanterne pentru temerari, un aparat de făcut iaurt

Cumva se pare că în weekend găsim cele mai mari trăsnăi să vă arătăm în Turul Magazinelor şi dacă mai aveţi bani rămaşi de la Black Friday, puteţi să îi spargeţi cu încredere pe ce am găsit mai jos. Avem lanterne pentru temerari, un aparat de făcut iaurt, un MacBook Air care costă mai puţin ca în SUA şi multe alte bunătăţi.

1. Iaurtiera Oursson FE1105/RD, 1.5L, LCD, Funcţie fermentare, 8 recipiente ceramică, Vişiniu

Iaurtiera Oursson FE1105/RD

E trendy în ziua de azi să mănânci sănătos şi dacă o faci, atunci alegi şi iaurtul. Problema e că iaurtul din comerţ nu e chiar foarte sănătos şi cunosc oameni care îşi fac propriul iaurt. E foarte simplu, pui laptele într-o oală, adaugi câteva linguri de iaurt şi îl laşi la temperatura camerei câteva zile. Eventual adaugi şi câteva culturi bacteriene. Problema e că nu iese întotdeauna.

Aici intră în scena o iaurtiera Oursson, care costă 188 lei la eMAG.ro, după reducere şi care vine cu 8 recipiente din ceramică. Poate ţine până la 1.5 litri de lapte şi are funcţie specială de fermentare. Puteţi prepara şi băuturi alcoolice ce necesită fermentare aici, poate chiar bere, de ce nu. Şi aluatul dospit e o opţiune.

2. Mini Solar Energy Powered Spider Robot insect fun Toy gift

Mini Solar Energy Powered Spider Robot insect fun Toy gift

Ai o soră sau un frate mai mic care se sperie de insecte? Cunoşti o fată care e îngrozită de păianjeni? Ei bine, EverBuying.net are o jucărie genială: un mini păianjen de jucărie, alimentat cu energie solară şi costând doar 1.99 dolari. Cântăreşte 20 de grame şi seamănă cu o mică tarantula, gata să se târască prin casă şi să sperie lumea. Păcat că are acel "fund" lucios care îl dă de gol.

3. Flying Robot Style Hand Induction Helicopter Sensor Control Toy with Light

Flying Robot Style Hand Induction Helicopter Sensor Control Toy with Light

Dacă v-a plăcut desenul Disney Big Hero 6, atunci adoraţi şi acel roboţel umflat alb probabil. Acum el poate prinde viaţă, prin intermediul unei mici jucării elicopter, care îl va mişca prin casă. Robotul se umfla, sub forma unui balon şi toată drăcovenia costă doar 6.21 dolari la EverBuying.net. Totul se controlează de la distanţă via infraroşu.

4. Jetbeam JET - IM LED Tactical Flashlight  -  GRAY

Jetbeam JET - IM LED Tactical Flashlight

Lanternă asta tactica Jetbeam e aur curat dacă explorezi pădurile noastă carpatice sau joci airsoft în condiţii de ceaţă sau întuneric. Costă 104.45 dolari la GearBest şi nu e foarte diferită de ce folosesc trupele că ataşament de iluminare pentru armele lor. Poate bate până la 230 de metri, oferă output de 1100 de lumens şi e rezistentă la apă. Oferă un timp de utilizare de 150 de ore.

5. Laptop APPLE MacBook Air mmgf2ze/a, Intel® Core™ i5 până la 2.7GHz, 13.3", 8GB, 128GB, Intel HD Graphics 6000, OS X El Căpitan - Tastatura layout INT

MacBook-Air-13_6.jpg

What's wrong with this picture? Am găsit un Apple MacBook Air de 13.3 inch, cu 8 GB RAM, 128 GB stocare şi procesor Intel Core i5 la Media Galaxy la doar 3999 lei. Spunem "doar" pentru că pe site-ul oficial Apple el costă 1000 de dolari, ceea ce mai nou, după explozia dolarului din ultimele zile sare şi de 4200 de lei, poate chiar 4300 lei. E vorba fix de acelaşi model, deci ieşim câştigaţi dacă îl luăm de la Media Galaxy.

Primim OS X El Capitan, autonomie de până la 12 ore şi porturi Thunderbolt 2 şi USB 3.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×