LG V30 nu se mai lansează în România, iar LG G7 nu va sosi la MWC 2018; Avem confirmarea

2.058 ori
<b>LG V30 nu se mai lansează în România, iar LG G7 nu va sosi la MWC 2018; Avem confirmarea</b>Din păcate vestea că flagship-ul LG G7 nu va sosi la MWC 2017 este confirmată astăzi la nivel oficial, ceea ce era de așteptat ținând cont de știrea recentă cu privire la abandonarea proiectului actual și startul de la zero. De asemenea, aflăm

Nu ne place să dăm veşti negative, la fel cum nu ne place să avem câte 5 FAIL-uri la Mobicast (cum am tot avut în ultima vreme), dar asta e lumea în care trăim. Avem confirmareaLG G7 chiar nu va fi prezent la MWC 2017, iar LG V30 nu se mai lansează în România.

Aparent a existat intenţia lansării phablet-ului LG V30 la noi, cel care se bătea cu câteva luni în urmă cu camere de la Hollywood. A fost şi modelul care a adus extra setări pentru camera duală din spate, a inaugurat deschiderea diafragmei F/1.6 înainte de Huawei Mate 10 Pro şi a fost cel mai arătos telefon LG de până acum. Măcar rămân canalele neoficiale şi achiziţia la gri pentru acest smartphone.

Am primit de la aceeaşi sursă şi confirmarea faptului că flagship-ul LG G7 chiar nu vine la MWC 2018 luna viitoare. Era de aşteptat, având în vedere că am aflat în această săptămână că echipa care a dezvoltat flagship-ul a fost forţată să o ia de la zero, pentru că a dat-o în bară serios. Recent am aflat şi că LG vrea să schimbe strategia în zona smartphone, pentru a scăpa de blestemul celor 11 trimestre consecutive de pierderi LG Mobile.

La un moment dat se vehicula şi o schimbare de nume şi renunţarea la seria G, dar şi la seria V. Orice e posibil în acest moment şi singurul lucru la care pot spera fanii LG e punerea în aplicare a zicalei "presiunea dă naştere la diamante". Poate cu sabia deasupra capului echipa de la LG va veni cu o idee genială pentru G7.

[UPDATE] - La solicitarea noastră, LG România ne-a comunicat: "Nu vă putem confirma aceste informații, vă trimitem date oficiale în momentul în care acestea vor fi disponibile".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×