LG ar putea veni cu un nume diferit pentru flagship-ul din acest an; va renunța la seria G?

1.070 ori
<b>LG ar putea veni cu un nume diferit pentru flagship-ul din acest an; va renunța la seria G?</b>Târgul MWC 2018 din acest an ne-ar putea aduce ceva surprize din partea sud-coreenilor de la LG dacă zvonurile recente se adeveresc. Publicații coreene vorbesc despre posibilitatea ca LG să lanseze flagship-ul G7 sub o altă denumire

Din câte aflăm astăzi pe seama unui raport al publicației The Investor, se pare că sud-coreenii de la LG Electronics iau în calcul lansarea flagship-ului LG G7 sub un alt nume pe piață. Această veste ar fi fost confirmată chiar de către un oficial LG și rolul rebranding-ului ar fi acela ca handset-ul să concureze mai bine pe piață cu produsele rivale de la Apple și Samsung.

Se pregătește o nouă strategie pentru această serie G în prima jumătate a anului și nu ar fi exclus ca sud-coreenii să o înlocuiască complet cu o altă gamă. Aici este menționată posibilitatea ca viitorul flagship că aibă un nume complet nou ce include și două cifre, ceva în stilul lui LG V30 dacă vreți o comparație.

Nu avem nici cea mai mică bănuială cu privire la această denumire, dar în perioada următoare ar trebui să sosească online ceva indicii, poate chiar și unele trademark-uri primite de companie. Dacă totul merge conform planului atunci flagship-ul LG va debuta în cadrul târgului MWC 2018 din Barcelona!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×