Echipa ce se ocupă de dezvoltarea lui LG G7 o dă în bară; CEO-ul comandă startul proiectului de la zero

2.489 ori
<b>Echipa ce se ocupă de dezvoltarea lui LG G7 o dă în bară; CEO-ul comandă startul proiectului de la zero</b>Situația lui LG G7 este în continuare pusă sub semnul întrebării, asta după ce anterior apăreau zvonuri cu privire la un rebranding pentru numele său. S-a dovedit într-un final că nu ar fi vorba de așa ceva, dar sud-coreenii au probleme mai serioase

Filiala Mobile a celor de la LG nu o duce prea bine și cu toate că așteptam sosirea unui nou flagship în această primăvară la MWC 2018, e vremea să ne punem pofta în cui pentru că lansarea nu se va întâmpla atât de devreme. Aflăm faptul că CEO-ul companiei sud-coreene a comandat echipei care se ocupă de dezvoltarea lui LG G7 să renunțe la tot ce a fost creat până acum și să înceapă totul de la zero.

Vestea vine la scurt timp de la zvonurile cu privire la un nume diferit pentru acest flagship și suntem informați că noua perioadă de lansare este luna aprilie. Potrivit raportului emis de către publicația The Investor, se pare că această decizie de a lua totul de la zero stă în spatele faptului că firma nu a reușit să găsească un punct forte al telefonului care să contribuie la generarea de vânzări.

La G5 s-a pus prețul pe modularitate, în vreme ce pe G6 am văzut inaugurat un nou tip de ecran, iar acum coreenii parcă au rămas fără idei. Nu există momentan un element extra prin care telefonul să se diferențieze de competiție, astfel că echipa LG Mobile are task-ul de a veni cu soluții cât mai rapid.

Personal mi se pare o idee bună aceasta de a reface totul de la zero în loc să vină pe piață cu un smartphone ce nu se remarcă cu nimic special. Voi ce credeți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×