LG V40 ThinQ ar putea ajunge curând pe plan european; Apare certificat sub numele de serie LM-V405EB

898 ori
<b>LG V40 ThinQ ar putea ajunge curând pe plan european; Apare certificat sub numele de serie LM-V405EB </b>În ciuda potențialului mare de care dau dovadă, smartphone-urile LG din seria V nu prea au ajuns oficial pe plan european, fapt ce i-a îndemnat pe mulți fani ai companiei să meargă pe alte modele. Astăzi descoperim totuși că V40 ThinQ

Iată că abia la 2 luni distanță de la debutul inițial al phablet-ului LG V40 ThinQ, apar și primele detalii despre lansarea pe plan european, o zonă în care produsele sud-coreenilor din această gamă V nu prea au sosit pe cale oficială în ultimii ani. Noul model se pare că va sosi până la urmă, asta dacă e să luăm în calcul certificarea proaspăt primită ce confirmă faptul că device-ul suportă încărcare wireless.

LG V40 ThinQ

Nu acesta este detaliul care ne interesează, ci numele de cod LM-V405EB și LV-V405EBW care potrivit surselor din industrie sunt variante destinate țărilor din Europa. Pe deasupra aflăm și faptul că la ora actuală se lucrează la o versiune firmware specială pentru modelul european LG V40 ThinQ, cunoscută sub numele LMV405EB-EUR-XX-NOV-30-2018+0.

Rămâne de văzut acum cât de rapid va avea loc lansarea pe plan european și desigur în ce țări sosește oficial. Nu ar fi exclus ca device-ul să prindă agitația shopping-ului de sărbători și vă amintim că V40 ThinQ este un phablet bine echipat, cu ecran P-OLED de 6.4 inch ce oferă rezoluție QHD+, cu procesor Snapdragon 845 și cu 6 GB RAM.

Are o cameră triplă în spate și se remarcă prin certificarea militară MIL-STD-810G ce confirmă rezistența la șocuri, temperaturi extreme, praf și vibrații. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×