LG V40 ThinQ își dezvăluie design-ul printr-un teaser video înaintea lansării de pe 4 octombrie

1.258 ori
<b>LG V40 ThinQ își dezvăluie design-ul printr-un teaser video înaintea lansării de pe 4 octombrie</b>Prin intermediul unui teaser video cei de la LG Electronics confirmă astăzi faptul că smartphone-ul LG V40 ThinQ va sosi cu 3 camere foto în spate.

Cu doar câteva zile înaintea lansării iată că astăzi sud-coreenii de la LG Electronics decid să ne ofere un nou teaser pentru LG V40 ThinQ, phablet de toamnă care se va livra cu o cameră triplă în spate. Materialul video pe care îl vedeți mai jos confirmă câteva aspecte precum cele 3 camere foto din spate, prezența unei camere selfie duale și totodată variantele de culoare în care handset-ul va sosi.

LG V40 Thinq

Printre acestea se numără următoarele: Carmine Red (roșu), Moroccan Blue (albastru), respectiv Platinum Gray (gri). Mai aflăm pe această cale și faptul că telefonul adoptă un ecran cu diagonală de 6.4 inch, panoul frontal oferind muchii mai înguste. Se promite și un feeling premium în cazul de față, telefonul adoptând un spate din sticlă și ramă metalică la mijloc.

Detaliile dezvăluite de către sud-coreeni se opresc aici, dar știm deja de pe urma unor leak-uri anterioare că LG V40 ThinQ va aduce un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, 6 sau 8 GB RAM și 128 GB de stocare flash + slot microSD. Așteptăm lansarea de pe 4 octombrie pentru a afla și celelalte dotări și desigur prețul de comercializare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×