Oppo realizează un prim apel video prin 5G utilizând o versiune modificată de R15 Pro

665 ori
<b>Oppo realizează un prim apel video prin 5G utilizând o versiune modificată de R15 Pro</b>La doar câteva ore distanță de la aflarea veștii că primul aeroport din lume în care au debutat serviciile 5G se află în Helsinki, iată că acum descoperim că Oppo a realizat un apel video multiparty prin 5G folosind un smartphone Oppo R15 Pro

Această zi de luni a fost marcată și de numeroase vești cu privire la standardul 5G, fiind dezvăluită informația că în weekend operatorii sud-coreeni au lansat comercial noua tehnologie și că primul aeroport din lume ce dispune de servicii 5G este cel din Helsinki, acolo unde Nokia a colaborat cu operatorul Telia. De asemenea, am aflat că un prim apel video 5G a fost realizat în Coreea de Sud folosindu-se un prototip de telefon Samsung.

La câteva ore distanță iată că suntem informați și despre un succes similar bifat de către Oppo. Prin intermediul unui comunicat de presă, compania chineză ne anunță că a reușit să realizeze un apel video via 5G folosind platforma de socializare WeChat. Acest apel multiparty a avut loc între 6 instituții Oppo R&D conectate într-o rețea cu lățime de bandă mare și latență scăzută.

Suntem informați că apelul video a fost realizat folosindu-se un smartphone Oppo R15 Pro modificat astfel încât să suporte standardul de conectivitate 5G. Apelul a durat mai mult de 17 minute și drept feedback, Oppo afirmă că întreg procesul a fost lin, remarcându-se o latență scăzută pe parcursul convorbirii.

Așadar și cei de la Oppo ne pregătesc lansări de telefoane 5G în 2019, atunci când publicul de rând va avea acces la această tehnologie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×