LG Venus disponibil prin Verizon, Voyager miercuri

Autor:  | Publicat în:  LG 4.393 ori
<b>LG Venus disponibil prin Verizon, Voyager miercuri</b>Se pare LG VX10000 QWERTY Voyager si LG VX8800, cunoscut si ca Venus sunt in sfarsit disponibile prin Verizon, promitand sa fie cel putin la fel de populare ca si modelul Shine sau Prada. Venus este un terminal dual-display, care include un ecran...

Se pare LG VX10000 QWERTY Voyager si LG VX8800, cunoscut si ca Venus sunt in sfarsit disponibile prin Verizon, promitand sa fie cel putin la fel de populare ca si modelul Shine sau Prada.

Venus este un terminal dual-display, care include un ecran principal cu diagonala de 2 inch (in partea superioara) si un display de tip touchscreen cu rol navigational (in partea inferioara). Acest al doilea ecran are o diagonala de 1.49 inch si ofera feedback haptic prin intermediul sistemului VibeTouch. LG Venus este disponibil pe site-ul Verizon la pretul de 200 de dolari, iar viitorii sai utilizatori vor trebui sa se aboneze pe 2 ani in cadrul noii oferte.

LG Voyager este dotat la randul sau cu un display touchscreen de 2.8 inch, care foloseste sistemul VibeTouch, dar si cu al doilea display, tot de 2.8 inch, intern. Terminalul va fi lansat in data de 21 noiembrie si va fi disponibil la pretul de 300 de dolari, oferta incluzand de asemenea 2 ani de abonament. Sa speram ca terminalele vor poposi si in Romania, poate chiar inainte de sarbatori, la preturi asemanatoare cu cele din SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×