Panasonic prezinta castile wireless 5.1

3.185 ori
<b>Panasonic prezinta castile wireless 5.1</b>Stim cu totii ca nu putem conta pe o pereche de boxe superdotate atunci cand vrem sa ascultam muzica la o calitate impecabila. Iata ca de aceasta data avem un aliat si, desi pornim de la premiza ca toate castile wireless se aud prost, Panasonic este gata...

Stim cu totii ca nu putem conta pe o pereche de boxe superdotate atunci cand vrem sa ascultam muzica la o calitate impecabila. Iata ca de aceasta data avem un aliat si, desi pornim de la premiza ca toate castile wireless se aud prost, Panasonic este gata sa ne schimbe mentalitatea.

Setul Panasonic de casti RP-WF5500 este unul wireless, care promite sa produca surround Dolby 5.1, asemeni celui mai bun sistem audio pe care il puteti achizitiona la ora actuala. Astfel, accesoriul nu ii va incanta doar pe melomani ci si pe cei care doresc sa "traiasca" un film, evitand totusi sa dea volumul boxelor la maxim noaptea. Aceste casti Panasonic pot functiona la o surprinzatoare distanta de 60 de metri si rezista 6 ore fara reincarcare.

RP-WF5500 este un gadget ideal si pentru cei care mixeaza muzica pe PC, oferind soundul ideal, in varianta surround si evitand problemele ce apar de obicei la seturile de casti wireless. Evident si gamerii vor fi incantati sa joace noile titluri de groaza cu aceste casti, simtind pe pielea lor teama, mai ales daca luam in calcul faptul ca jocurile horror sosesc cu recomandarea "a se juca noaptea cu lumina stinsa si castile pe urechi".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×