LG Victor, un nou midrange acum cu numele oficial Optimus Sol și cu un clip hands on proaspăt (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 2.050 ori
<b>LG Victor, un nou midrange acum cu numele oficial Optimus Sol și cu un clip hands on proaspăt (Video)</b>LG Victor a făcut parte din avalanșa de smartphone-uri LG pe care le-am văzut sub formă de specificații și perioade de lansare nu cu mult timp în urmă. Ei bine astăzi avem ocazia să aflăm mai multe detalii despre acest model midrange...

LG Victor a făcut parte din avalanșa de smartphone-uri LG pe care le-am văzut sub formă de specificații și perioade de lansare nu cu mult timp în urmă. Ei bine astăzi avem ocazia să aflăm mai multe detalii despre acest model midrange mulțumită băieților de la bestboyz din Germania.

Se pare că Victor va fi vândut cu un rebranding, fiind astfel cunoscut drept LG E720 Optimus Sol. Terminalul midrange rulează Android 2.3 Gingerbread și vine cu un display touch WVGA AMOLED de 3.8 inchi care îmi amintește de cel de pe LG Optimus 7. Mai aflăm și că smartphone-ul va folosi un procesor single core de 1 GHz și va fi disponibil în magazine în variante de culoare argintie și neagră, la prețul de 299 de euro.

Suntem îndemnați să ne așteptăm la o lansare a telefonului prin Vodafone, în trimestrul 3 al acestui an. Probabil că în acea perioadă vom prefera să mai adăugăm încă aproximativ 200 de euro și să achiziționăm un iPhone 5, dar cei aflați în căutarea unui telefon cu preț accesibil vor opta pentru un LG Victor/Optimus Sol.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×