LG Viewty disponibil online in Romania!

Autor:  | Publicat în:  LG 2.828 ori
<b>LG Viewty disponibil online in Romania!</b>Va aminteam cu aproape 2 luni in urma faptul ca LG Viewty si-a facut intrarea in Europa, dar iata ca de abia acum terminalul poposeste si in Romania. Aruncand o privire pe compari.ro observam ca super handsetul este disponibil la preturi in jurul valorii...

Va aminteam cu aproape 2 luni in urma faptul ca LG Viewty si-a facut intrarea in Europa, dar iata ca de abia acum terminalul poposeste si in Romania. Aruncand o privire pe compari.ro observam ca super handsetul este disponibil la preturi in jurul valorii de 1800 RON.

Telefonul este ideal pentru utilizatorul pasionat de fotografie, fiind dotat cu o supercamera Schneider-Kreuznach, care suporta focus manual. Viewty sau KU990, dupa cum preferati, masoara 103.5 x 54.4 x 14.8 mm si cantareste 112 grame, iar handsetul este dotat cu un display TFT touchscreen cu o diagonala de 3 inch si o rezolutie de 240 x 400 pixeli. Soneriile sale sunt polifonice, iar camera de 5 megapixeli va face poze pe care le veti stoca in memoria interna de 100 MB a telefonului, sau pe cardurile microSD suportate.

La capitolul conectivitate, Viewty poate fi folosit in retele GSM (900/1800/1900), dar si GPRS, EDGE, HSDPA, terminalul suportand si Bluetooth 1.2 cu A2DP si USB 2.0. Melomanii vor fi incantati de radio-ul FM inclus plus un media player care suporta playbackul fisierelor in format MP3/MPEG4/WMV/AAC/DivX. In cele din urma, lista feature-urilor este completata de o baterie Li-Ion care va rezista 4 ore si 30 de minute in mod convorbire. Puteti cumpara acest telefon chiar acum si in orasul dumneavoastra!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×