LG Viewty este acum disponibil

Autor:  | Publicat în:  LG 8.358 ori
<b>LG Viewty este acum disponibil</b>Telefonul LG Viewty a fost deja prezentat in Coreea in urma cu cateva luni, dar de abia astazi producatorul sau a prezentat telefonul mobil oficial pietei europene. Sub numele de cod LG-KU990, terminalul a fost creat special pentru pasionatii de...

Telefonul LG Viewty a fost deja prezentat in Coreea in urma cu cateva luni, dar de abia astazi producatorul sau a prezentat telefonul mobil oficial pietei europene.

Sub numele de cod LG-KU990, terminalul a fost creat special pentru pasionatii de fotografie, dupa cum putem deduce din faptul ca handsetul include o camera Schneider-Kreuznach. In cazul in care doriti ca pozele dumneavoastra sa aiba o calitate de invidiat, exista optiunea de focus manual, care va fi de mare ajutor. De asemenea utile vor fi si tehnologiile SmartLight si un stabilizator de imagine, dar si un ISO de 800.

Viewty include un display LCD touchscreen cu o diagonala de 3 inch si functie de editare a scrisului de mana, o functie extrem de rara pentru un telefon mobil. KU-990 suporta playback video pentru fisiere DivX in format widescreen, iar optiunile de inregistrare video surprind placut (120 fps, o premiera conform celor de la LG). Un mecanism circular de control in partea din spate a terminalului permite scrollul si cautarea rapida, iar atunci cand veti viziona clipuri video sau veti asculta muzica, acesta va fi folosit pentru a schimba volumul, a derula inainte sau inapoi si pentru a schimba zoom-ul.

Handsetul suporta conectivitate HSDPA de 3.6Mbps, USB 2.0, dar si EDGE si WAP 2.0 sau Bluetooth 1.2 (AD2P, BPP). Viewty masoara 103.5 x 54.4 x 14.8mm si include o baterie de 1000 mA, cantarind 112 grame. Timpul sau de standby este de 434 ore in mod GSM, respectiv 454 ore in mod 3G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×