Controleaza-ti telefonul Nokia de pe PC!

1.395 ori
<b>Controleaza-ti telefonul Nokia de pe PC!</b>A avea un client VoIP bazat pe PC este destul de OK, dar ce va faceti atunci cand persoanele pe care doriti sa le contactati nu sunt disponibile si nu folosesc acelasi serviciu? Nokia Beta Labs au un raspuns la aceasta intrebare, prin intermediul...

A avea un client VoIP bazat pe PC este destul de OK, dar ce va faceti atunci cand persoanele pe care doriti sa le contactati nu sunt disponibile si nu folosesc acelasi serviciu?

Nokia Beta Labs au un raspuns la aceasta intrebare, prin intermediul aplicatiei Nokia PC Phone. Acest soft este o extensie pentru internet browserul tau (de pe PC), care iti va permite sa vizualizezi textele primite, cum ar fi pop-up-urile si chiar sa raspunzi la apeluri. Aceeasi aplicatie iti va face viata usoara cand va fi vorba sa trimiti un SMS, scriindu-l de la tastatura. Printre feature-urile softului se numara si acela care iti va permite sa salvezi numere de telefon pe care le intalnesti in timp ce navighezi pe diverse pagini web.

Toate aceste functii sunt disponibile gratuit in varianta beta a aplicatiei, care este la ora actuala compatibila cu Firefox. Suportul pentru Internet Explorer va fi implementat in curand, din cate se pare. Iata adresa de la care puteti descarca aplicatia Nokia PC Phone http://www.nokia.com/A4705179, cu mentiunea ca va trebui sa cititi termenii licentei sale si instructiunile inainte de a incepe instalarea propriu-zisa. De asemenea, aruncati o privire si la sectiunea compatibilitate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×