Vertu "mixeaza metale" pentru miliardari!

2.542 ori
<b>Vertu "mixeaza metale" pentru miliardari!</b>Acoperiti-va ochii daca nu sunteti obisnuiti cu telefoane destinate starurilor! Divizia de lux a celor de la Nokia este gata sa dea din nou lovitura cu modelul Constellation Mixed Metal. Aceasta este o versiune de otel inoxidabil si aur a variantei...

Acoperiti-va ochii daca nu sunteti obisnuiti cu telefoane destinate starurilor! Divizia de lux a celor de la Nokia este gata sa dea din nou lovitura cu modelul Constellation Mixed Metal.

Aceasta este o versiune de otel inoxidabil si aur a variantei originale de Constellation. De mentionat este faptul ca terminalul include un keypad din ceramica, iar partea sa din spate este impodobita cu piele neagra. Combinatia de otel inoxidabil cu aur isi face aparitia in cazul butonului navigational, a tastelor laterale si a suruburilor terminalului. Evident, exista si o versiune mai feminina a handsetului, astfel ca Vertu a anuntat si o varianta a lui Constellation impodobita cu otel "satin", cu partea din spate impodobita cu piele "Burgundia".

Evident, aceste telefoane sunt extrem de scumpe, depasind uneori chiar si valoarea unei masini cu un pret rezonabil. Pentru un star cu Porsche alegerea dintre telefonul branduit Porsche si unul dintre cele de mai sus este extrem de grea. Vertu este excelent pentru o femeie eleganta, dar si pentru un barbat rafinat, care doreste sa se afiseze la evenimente mondene cu un terminal pe masura contului bancar gras si a supermasinii din parcare. Trendsetter? Nu! Golddigger!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×