LG Viewty Smart, succesorul popularului handset media, a fost anuntat oficial

Autor:  | Publicat în:  LG 1.484 ori
<b>LG Viewty Smart, succesorul popularului handset media, a fost anuntat oficial</b>LG a anuntat ieri oficial noul terminal Viewty Smart (LG-GC900), urmasul lui Viewty, telefon vandut in peste 6.5 milioane de exemplare. Noul model vine cu o camera de 8 megapixeli, sensibilitate ISO 1600 si il puteti admira in urmatorul clip video...

LG a anuntat ieri oficial noul terminal Viewty Smart (LG-GC900), urmasul lui Viewty, telefon vandut in peste 6.5 milioane de exemplare. Noul model vine cu o camera de 8 megapixeli, sensibilitate ISO 1600 si il puteti admira in urmatorul clip video promotional:

In plus, Viewty Smart dispune de un ecran WVGA touch cu diagonala de 3 inchi, un procesor de imagine mai inteligent si celebra interfata specifica telefoanelor LG, S-Class UI. Printre functiile telefonului se numara Intelligent Shot Mode, care, inainte de a face o poza, permite analizarea subiectului, fundalului si conditiilor de luminozitate, comparand apoi datele cu 7 scenarii predefinite.

Aceasta dotare este o premiera pentru un telefon mobil si elimina nevoia utilizatorului de a verifica setarile inainte de a face o fotografie. Terminalul dispune si de un blitz LED, detectare multi-faciala, inregistrare video de calitate DVD D1, plus functii ca Touch Shot, Art Shot, Beauty Shot, Panorama Shot si Continuous Shot.

Smart are o grosime de doar 12.4 mm, iar ecranul sau suporta o rezolutie de 800 x 480 pixeli, in vreme ce pe lista de specificatii a noului Viewty a fost inclus si suportul pentru retele HSDPA de 7.2 Mbps, WiFi, A-GPS, geotagging, plus o memorie interna de 1.5 GB si slot pentru carduri microSD de pana la 32 GB.

Viewty Smart va sosi in magazinele operatorilor din Europa din luna mai.

[Via: Lge.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×