LG Vu III Își dezvăluie specificațiile, vine cu ecran 4:3

895 ori
<b>LG Vu III Își dezvăluie specificațiile, vine cu ecran 4:3</b>Se pare că LG ne pregătește încă un phablet din seria pătrățoasă Vu, tot cu aspect ratio 4:3 ca și predecesorii săi. A trecut ceva vreme de când am văzut un astfel de terminal, Vu II fiind lansat la MWC 2012 dacă îmi amintesc bine. &nbsp;...

Se pare că LG ne pregătește încă un phablet din seria pătrățoasă Vu, tot cu aspect ratio 4:3 ca și predecesorii săi. A trecut ceva vreme de când am văzut un astfel de terminal, Vu II fiind lansat la MWC 2012 dacă îmi amintesc bine.


LG Vu II

La doar o săptămână după ce LG a lansat terminalul G2, aflăm că ni se pregătește un Vu III și îi descoperim și specificațiile printr-o scăpare pe Internet. Noul Optimus Vu va avea un ecran de 5.2 inch, aceeași diagonală ca și cea a lui LG G2. Rezoluția sa va fi de 1280 x 960, iar terminalul va include un procesor Snapdragon 800, suport pentru rețele LTE-A și probabil și o cameră de 8 sau 13 MP.

LG ar urma să anunțe phabletul pe 4 septembrie în cadrul IFA 2013 Berlin, la timp pentru a concura cu Galaxy Note III și HTC One Max. LG Vu III va sosi în magazinele din Coreea la finalul lunii septembrie, dar nu știm nimic despre disponibilitatea la nivel internațional. Sunt tare curios dacă vom primi și un stylus la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×