Compania BlackBerry e de vânzare! Cine credeți că va licita?

1.322 ori
<b>Compania BlackBerry e de vânzare! Cine credeți că va licita?</b>A venit și vestea cea mare: compania BlackBerry e de vânzare, oficialii săi confirmând faptul că iau în calcul "o serie de opțiuni, inclusiv punerea la vânzare a firmei". Vestea vine după ce au fost concediați alți angajați cu câteva...

A venit și vestea cea mare: compania BlackBerry e de vânzare, oficialii săi confirmând faptul că iau în calcul "o serie de opțiuni, inclusiv punerea la vânzare a firmei". Vestea vine după ce au fost concediați alți angajați cu câteva săptămâni în urmă, iar compania nu a înregistrat venituri prea bune în ultimul trimestru.

Pe lista de soluții pentru rezolvarea problemelor BlackBerry se afla posibile fuziuni, parteneriate strategice, alianțe sau vânzarea companiei. Analistul IDC Francisco Jeronimo a afirmat pe Twitter că el consideră că o astfel de decizie poate fi considerată o lipsă de interes legată de soarta companiei.

BlackBerry a pierdut 84 de milioane de dolari în ultimul trimestru, în ciuda unor venituri de 3.1 miliarde de dolari, cu 15% mai mult decât în trimestrul trecut. în ciuda aprecierilor pe care BB 10 OS le-a primit, se pare că firma canadiană nu este gata de un comeback încă, deci ne așteptăm la o achiziție. După părerea mea, Lenovo și Microsoft pleacă drept favoriți pentru a cumpăra compania. Voi ce credeți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×