Compania BlackBerry e de vânzare! Cine credeți că va licita?

1.303 ori
<b>Compania BlackBerry e de vânzare! Cine credeți că va licita?</b>A venit și vestea cea mare: compania BlackBerry e de vânzare, oficialii săi confirmând faptul că iau în calcul "o serie de opțiuni, inclusiv punerea la vânzare a firmei". Vestea vine după ce au fost concediați alți angajați cu câteva...

A venit și vestea cea mare: compania BlackBerry e de vânzare, oficialii săi confirmând faptul că iau în calcul "o serie de opțiuni, inclusiv punerea la vânzare a firmei". Vestea vine după ce au fost concediați alți angajați cu câteva săptămâni în urmă, iar compania nu a înregistrat venituri prea bune în ultimul trimestru.

Pe lista de soluții pentru rezolvarea problemelor BlackBerry se afla posibile fuziuni, parteneriate strategice, alianțe sau vânzarea companiei. Analistul IDC Francisco Jeronimo a afirmat pe Twitter că el consideră că o astfel de decizie poate fi considerată o lipsă de interes legată de soarta companiei.

BlackBerry a pierdut 84 de milioane de dolari în ultimul trimestru, în ciuda unor venituri de 3.1 miliarde de dolari, cu 15% mai mult decât în trimestrul trecut. în ciuda aprecierilor pe care BB 10 OS le-a primit, se pare că firma canadiană nu este gata de un comeback încă, deci ne așteptăm la o achiziție. După părerea mea, Lenovo și Microsoft pleacă drept favoriți pentru a cumpăra compania. Voi ce credeți?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×