LG Vu, un terminal Android cu ecran de 5 inch, aspect ratio de 4:3 (Video)

1.181 ori
<b>LG Vu, un terminal Android cu ecran de 5 inch, aspect ratio de 4:3 (Video)</b>LG pare a pregăti un răspuns pentru Galaxy Note, sub forma unui terminal numit Optimus Vu. Acesta tocmai a fost prezentat într-un teaser al companiei asiatice și îl vom vedea peste câteva săptămâni la Mobile World Congress, de unde vă vom...

LG pare a pregăti un răspuns pentru Galaxy Note, sub forma unui terminal numit Optimus Vu. Acesta tocmai a fost prezentat într-un teaser al companiei asiatice și îl vom vedea peste câteva săptămâni la Mobile World Congress, de unde vă vom prezenta și o experiență hands on cu el.

Mă abțin să numesc acest device un "telefon", deoarece nu pot garanta că nu este un hibrid, ca și Galaxy Note. LG Vu vine cu un ecran de 5 inch, un IPS cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli, Android 2.3 drept OS și un procesor dual core Snapdragon S3 de 1.5 GHz. Mai avem la dispoziție și 1 GB RAM, 8 GB memorie internă, NFC și o cameră de 8 megapixeli. Aspectul unic la acest device este aspect ratio-ul ecranului, de 4:3, pe care l-am văzut și la telefonul Pantech Pocket, care nu s-a vândut deloc bine în oferta operatorului AT&T.

încă nu știm dacă îl vom vedea pe LG Vu doar în Coreea de Sud sau și în restul lumii, deși ar fi interesant că SUA să primească și un rival pentru proaspăt lansatul Galaxy Note. Vă reamintesc că terminalul de 5.3 inch de la Samsung de abia acum a ajuns în SUA, după ce se afla în Europa de câteva luni bune. Trebuie să recunosc că nu sunt impresionat nici de rezoluția ecranului, nici de sistemul de operare și nici de restul dotărilor de pe acest device, deci doar prețul rămâne salvarea sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×