Nokia va lansa cel puțin un telefon high end la MWC 2012, afirma Forbes

1.843 ori
<b>Nokia va lansa cel puțin un telefon high end la MWC 2012, afirma Forbes</b>Cei de la Forbes au discutat cu câțiva parteneri Nokia și au aflat că finlandezii vor prezenta cel puțin un telefon high end la Mobile World Congress 2012. Evenimentul ia startul pe 27 februarie, se încheie pe 1 martie și vom fi prezenți în...

Cei de la Forbes au discutat cu câțiva parteneri Nokia și au aflat că finlandezii vor prezenta cel puțin un telefon high end la Mobile World Congress 2012. Evenimentul ia startul pe 27 februarie, se încheie pe 1 martie și vom fi prezenți în Barcelona pentru a vă oferi detalii despre cele mai noi telefoane. Printre ele s-ar putea afla si un nou venit sau mai multe modele de la Nokia.

Un lucru e sigur: anunțurile făcute de Nokia la MWC vor marca strategia sa pe 2012. Tind totuși să cred că ei nu se vor hazarda să prezinte o tabletă cu Windows 8 deocamdată, ci o vor păstra pentru vară, la Nokia Connection 2012. Cu Nokia Lumia 710, 800 și 900 deja anunțate, ce mai rămâne de prezentat la MWC? Zvonurile afirmă că ar fi vorba despre Lumia 910, varianta europeană a lui Nokia Lumia 900, dar una care vine fără LTE și cu camera de 12 megapixeli.

în plus, Forbes are o teorie foarte interesantă, citând surse apropiate de Nokia care afirmă că device-ul prezentat în Barcelona va "veni cu o funcție software neobișnuită, pe care o găsim de obicei doar pe smartphone-uri high end". Să fie vorba de o rezoluție 720p a ecranului? De un nou tip de conectivitate HSPA+? Poate de o cameră frontală cu rezoluție foarte bună...? Rămâne de văzut ce ne-a pregătit Nokia, dar un lucru este sigur: trebuie să fiți cu ochii pe noi în dimineața zilei de 27 februarie, atunci când Nokia are programată o conferință de presă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×