Linshof i8 este un telefon german interesant, cu 80 GB stocare, procesor octa core și Lollipop

Autor:  | Publicat în:  Linshof 2.633 ori
<b>Linshof i8 este un telefon german interesant, cu 80 GB stocare, procesor octa core și Lollipop</b>Se pare că un nou jucător european intra pe piața smartphone, iar numele său este Linshof. Produsul companiei germane este telefonul i8, care vine cu un format de design interesant și cu dotări high end, plus un preț care sună prea bine pentru a...

Se pare că un nou jucător european intra pe piața smartphone, iar numele său este Linshof. Produsul companiei germane este telefonul i8, care vine cu un format de design interesant și cu dotări high end, plus un preț care sună prea bine pentru a fi adevărat.

Noul handset are o format ciudată, zona sa superioară și inferioară aducând cu un trapez. Terminalul integrează un display Full HD de 5 inch și are o carcasă din aluminiu, care vine în culoare neagră sau "coffee". Ecranul este un Super AMOLED, iar la bord găsim și 80 GB stocare și un procesor misterios octa core de 2.1 GHz. E posibil ca acesta să fie noul Qualcomm Snapdragon 810, sau poate o versiune de MediaTek MT6795.

Linshof i8 este un telefon german interesant, cu 80 GB stocare, procesor octa core și Lollipop

Alte dotări includ 3 GB RAM, o cameră de 13 megapixeli în spate, cu lentila wide angle de 28 mm și deschidere F/1.8, plus o cameră frontală de 8 MP și o baterie de 3100 mAh. Linshof i8 folosește și HDMI 1.4, LTE, NFC și va rula Android 5.0 Lollipop cu o interfață specială aplicată peste. Prețul acestui model e incredibil: doar 380 de dolari și el va sosi pe piața în trimestrul 1 al anului viitor. Să vedem și cât de real e acest produs... pentru că sună pur și simplu prea bine!

Linshof i8

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×