Vodafone introduce În portofoliu tableta Smart Tab 4G; disponibilă la un preț de 199 euro fără abonament

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 798 ori
<b>Vodafone introduce În portofoliu tableta Smart Tab 4G; disponibilă la un preț de 199 euro fără abonament</b>Prin intermediul unui comunicat de presă pe care l-am primit acum câteva minute, operatorul Vodafone România ne anunță despre disponibilitatea în portofoliu a unei noi tablete 4G, și anume Vodafone Smart Tab 4G, aceasta din urmă fiind una dintre...

Prin intermediul unui comunicat de presă pe care l-am primit acum câteva minute, operatorul Vodafone România ne anunță despre disponibilitatea în portofoliu a unei noi tablete 4G, și anume Vodafone Smart Tab 4G, aceasta din urmă fiind una dintre cele mai accesibile tablete cu LTE din ofertă.

Această tabletă beneficiază de un display HD cu rezoluție 1.200 x 800 pixeli, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, LTE, o cameră foto principală de 5 megapixeli, o cameră frontală de 2 megapixeli și o baterie de 4.060 mAh.

Vodafone Smart Tab 4G poate fi achiziționată la un preț de 199 euro fără abonament, sau pentru 0 euro împreună cu abonamentul Start Net 8 ce necesită plata unei taxe lunare de 15 euro timp de 2 ani. Mai multe detalii despre prețuri puteți găsi aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×