Lista cu telefoanele HTC care primesc Android 4.0 Ice Cream Sandwich și data aproximativă

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.138 ori
<b>Lista cu telefoanele HTC care primesc Android 4.0 Ice Cream Sandwich și data aproximativă</b>HTC a oferit un calendar nou pe blogul oficial cu referire la modelele sale care primesc Android 4.0 Ice Cream Sandwich și luna cu aproximație. Am avut ocazia să instalez Android 4.0 pe HTC Sensation XE și pot să spun că este un upgrade substanțial...

HTC a oferit un calendar nou pe blogul oficial cu referire la modelele sale care primesc Android 4.0 Ice Cream Sandwich și luna cu aproximație. Am avut ocazia să instalez Android 4.0 pe HTC Sensation XE și pot să spun că este un upgrade substanțial care schimbă experiența oferită de device în sens pozitiv.

Chiar și informațiile de mai jos sunt doar aproximative și nu cele finale. Așa că s-ar putea să mai scape câte o întârziere.

ModelData aproximativă de update la Android 4.0
HTC Amaze 4GMai - Iunie
HTC Desire SIunie - Iulie
HTC Desire HDIulie - August
HTC Evo 3Diunie - Iulie
HTC Evo 4G+Mai - Iunie
HTC Evo Design 4GIunie - Iulie
HTC Incredible SIunie - Iulie
HTC SensationMartie - Iunie
HTC Sensation 4GMartie - Iunie
HTC Sensation XEMartie - Iunie
HTC Sensation XLAprilie - Iunie
HTC RezoundIunie - Iulie
HTC RhymeIunie - Iulie
HTC ThunderboltIulie - August
HTC Velocity 4GMartie - Iunie
HTC VividMartie - Iunie

Maxim până în august 2012 ar trebuie ca toate telefoanele HTC cu Android menționate mai sus să primească Android 4.0 (discuții pe forum).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×