Următorul iPhone va avea display widescreen de 3.95 inch?!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.172 ori
<b>Următorul iPhone va avea display widescreen de 3.95 inch?!</b>După teoria unui iPad Mini de 7.85 inch, iată că apare încă o diagonală neobișnuită și anume cea a lui iPhone 5, care acum se zvonește că ar avea un display widescreen de 3.95 inch. Dacă stau să mă gândesc puțin, Nokia a uimit când a ales...

După teoria unui iPad Mini de 7.85 inch, iată că apare încă o diagonală neobișnuită și anume cea a lui iPhone 5, care acum se zvonește că ar avea un display widescreen de 3.95 inch. Dacă stau să mă gândesc puțin, Nokia a uimit când a ales diagonala de 3.9 inch pentru modelul N9, deci nu ar fi o ispravă nemaivăzută.

Deja se discută mult prea mult pe tema unui display mai mare de 3.5 inch, cu surse precum Bloomberg, WSJ sau Reuters părând sigure că vom avea un astfel de ecran pe iPhone 5, astfetl încât teoria capăta contur. Recent am aflat că însuși Steve Jobs ar fi lucrat la iPhone 5, păstrându-și energia pentru acest proiect și implicându-se mai puțin în crearea lui iPhone 4S. Zvonurile afirmă că Apple testează de fapt două noi prototipuri de iPhone, versiunea 5.1 și 5.2, deși aceste numere ar putea face de fapt referire la culoarea terminalelor mai degrabă decât la dotări diferite.

Se pare că vom avea un nou iPhone cu ecran wide, deci cu o lungime mai mare a telefonului, care va adăuga câțiva pixeli la rezoluție, ducând la ceva de genul 640 x 1136 ca rezoluție, pentru a atinge nivel Retina. La ora actuală aplicațiile din ecosistemul Apple sunt create pentru a funcționa pe o rație de aspect de 1.5, care se respectă pe toate iPhone-urile de până acum. Schimbarea acestui număr magic la 1.77 ar necesita modificări aduse tuturor softurilor, asta dacă Apple nu vrea să lase goluri pe ecran.

Tot zvonurile afirmă că iOS 6.0 va profita de locul în plus pentru încă un rând de iconuri, cu untotal de 20, plus cele 4 din dock. Voi ce părere aveți despre aceste informații? Sunt reale sau măcar sună reale?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×