Lord of the Rings, jocul acum pe iPad și iPhone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.876 ori
<b>Lord of the Rings, jocul acum pe iPad și iPhone (Video)</b>în vreme ce seria Harry Potter se pregătește de încă un sequel, Lord of the Rings și-a încheiat socotelile cu lumea filmelor, iar franciza s-a mutat acum în industria gaming-ului. Cel mai nou titlu Lord of the Rings poartă numele de Middle Earth...

în vreme ce seria Harry Potter se pregătește de încă un sequel, Lord of the Rings și-a încheiat socotelile cu lumea filmelor, iar franciza s-a mutat acum în industria gaming-ului. Cel mai nou titlu Lord of the Rings poartă numele de Middle Earth Defense și este disponibil pe smartphone-uri.

Lord of the Rings: Middle Earth Defense costă 6.99 dolari, în varianta pentru iPhone și iPod Touch și 9.99 dolari, în varianta pentru iPad. După cum puteți afla și din următorul clip, veți avea ocazia să jucați cu persoanaje celebre din lumea lui Tolkien, fie că e vorba de Legolas, Aragorn, Gandalf, Gimli sau hobbiți.

Veți lupta împotriva orcilor, trollilor și goblinilor, iar efectele speciale din joc sunt preluate din trilogia care a poposit cu câțiva ani în urmă pe marile ecrane. Iată cum arată gameplay-ul lui Middle Earth Defense:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×