LTE la putere În România În 2015! 500.000 de abonamente 4G Încheiate În următorii 4 ani!

1.628 ori
<b>LTE la putere În România În 2015! 500.000 de abonamente 4G Încheiate În următorii 4 ani!</b>Experții estimează că am putea vedea până la 500.000 de abonamente LTE încheiate în România până în 2015, în conditiile în care românii vor folosi peste 7.5 milioane de laptopuri și peste 26.7 milioane de telefoane până atunci. Nokia...

Experții estimează că am putea vedea până la 500.000 de abonamente LTE încheiate în România până în 2015, în conditiile în care românii vor folosi peste 7.5 milioane de laptopuri și peste 26.7 milioane de telefoane până atunci. Nokia Siemens Solutions a lansat soluția LTE end to end la București recent, oferindu-ne și o privire de ansamblu asupra peisajului telecom și a evoluției sale în următorii ani.

Estimările companiei arată că va fi generat un trafic de 13.221.544 Terabiți/an, odată ce publicul va dispune de LTE și numărul mare de terminale menționat mai sus. Soluția LTE end to end le permite furnizorilor de servicii telecom să facă față evoluției tehnologice a următorilor ani, în același timp optimizând și costurile.

Tehnologia Long Term Evolution (LTE) va asigura viteze impresionante în bandă largă, permițând o navigare mai rapidă pe Internet, utilizarea de aplicații de email fără probleme, video sharing și descărcarea de conținuturi media fără probleme. Astfel vor fi stimulate și gamingul online și socializarea prin servicii ca Facebook sau Twitter, având în vedere noile tipuri de conectivitate.

Autoritățile române prezic o trecere completă la televiziunea digitală până în 2015, eliberându-se astfel frecvențele necesare standardului 4G, în condițiile în care la ora actuală benzile sunt ocupate. Avantajul utilizării LTE în benzi de 800 MHz, spre exemplu, este că acoperirea va fi aceeași ca a rețelelor GSM de 900 MHz, folosind stațiile de bază existente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×