Vânzări bune pentru Microsoft: 877.000 modele Windows Phone doar În februarie!

1.258 ori
<b>Vânzări bune pentru Microsoft: 877.000 modele Windows Phone doar În februarie!</b>După o perioadă de tăcere cu privire la numărul de unități Windows Phone vândute de la lansarea platformei, iată că Microsoft ne dezvăluie performanțele obținute de OS-ul său. Astfel, aflăm că doar în luna februarie gigantul software a...

După o perioadă de tăcere cu privire la numărul de unități Windows Phone vândute de la lansarea platformei, iată că Microsoft ne dezvăluie performanțele obținute de OS-ul său. Astfel, aflăm că doar în luna februarie gigantul software a vândut 877.000 de handseturi Windows Phone 7.

însumând performanța lunii trecute cu cifrele de până acum, ajungem la un total de 3.38 milioane de smartphone-uri vândute. Acest număr este de apreciat din 2 motive: vine după eșecul numit Kin și pe fondul unei dominații Apple + Android. Rețineți și că Windows Phone 7 este un sistem de operare care nu s-a maturizat încă și avem așteptări mari de la actualizarea care va sosi în săptămâni, poate chiar zile.

Evenimentul CTIA Wireless, care va avea loc în SUA săptămâna viitoare ne-ar putea aduce noi modele WP7 și chiar și upgrade-ul software atât de așteptat. Menționăm și faptul că nu există încă terminale cu această platformă în oferta operatorului Verizon, care s-a axat tot mai mult pe modele Android în ultima vreme, dar care ar putea face trecerea la OS-ul Microsoft pe viitor.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×