Vânzări bune pentru Microsoft: 877.000 modele Windows Phone doar În februarie!

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.229 ori
<b>Vânzări bune pentru Microsoft: 877.000 modele Windows Phone doar În februarie!</b>După o perioadă de tăcere cu privire la numărul de unități Windows Phone vândute de la lansarea platformei, iată că Microsoft ne dezvăluie performanțele obținute de OS-ul său. Astfel, aflăm că doar în luna februarie gigantul software a...

După o perioadă de tăcere cu privire la numărul de unități Windows Phone vândute de la lansarea platformei, iată că Microsoft ne dezvăluie performanțele obținute de OS-ul său. Astfel, aflăm că doar în luna februarie gigantul software a vândut 877.000 de handseturi Windows Phone 7.

însumând performanța lunii trecute cu cifrele de până acum, ajungem la un total de 3.38 milioane de smartphone-uri vândute. Acest număr este de apreciat din 2 motive: vine după eșecul numit Kin și pe fondul unei dominații Apple + Android. Rețineți și că Windows Phone 7 este un sistem de operare care nu s-a maturizat încă și avem așteptări mari de la actualizarea care va sosi în săptămâni, poate chiar zile.

Evenimentul CTIA Wireless, care va avea loc în SUA săptămâna viitoare ne-ar putea aduce noi modele WP7 și chiar și upgrade-ul software atât de așteptat. Menționăm și faptul că nu există încă terminale cu această platformă în oferta operatorului Verizon, care s-a axat tot mai mult pe modele Android în ultima vreme, dar care ar putea face trecerea la OS-ul Microsoft pe viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×