Carcase de iPhone 5 ajung pe web, indicii cu privire la designul noului smartphone Apple

1.924 ori
<b>Carcase de iPhone 5 ajung pe web, indicii cu privire la designul noului smartphone Apple</b>Numărul de zvonuri cu privire la iPhone 5 a început să crească recent, astfel că după brevete și concepte, acum avem și carcasele noului terminal Apple pe lista de scăpări. Dacă ne luăm după designul acestora, deducem că noul iPhone va avea...

Numărul de zvonuri cu privire la iPhone 5 a început să crească recent, astfel că după brevete și concepte, acum avem și carcasele noului terminal Apple pe lista de scăpări. Dacă ne luăm după designul acestora, deducem că noul iPhone va avea același look ca și iPhone 4.

Retailerul online Alibaba vinde deja astfel de carcase, deși iPhone 5 nici măcar nu a fost anunțat, iar debutul său ar putea avea loc de abia în vară. Aparent, aceste accesorii s-ar potrivi și pe un iPhone 4, dacă ne orientăm după dimensiunile lor. Același sloturi sunt prezente, cele pentru cartela SIM, jackul audio și butonul sleep/wake.

E posibil ca aceste imagini să fie doar niște falsuri, sau ca produsele să fie unele care speculează faptul că noul iPhone ar putea arăta identic cu modelul mai vechi. Totuși, cei de la 9to5Mac remarcă faptul că Alibaba a început să vândă și carcase de iPad 2 înainte de anunțul oficial al tabletei, deci un punct în plus pentru credibilitatea retailerului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×