Carcase de iPhone 5 ajung pe web, indicii cu privire la designul noului smartphone Apple

1.911 ori
<b>Carcase de iPhone 5 ajung pe web, indicii cu privire la designul noului smartphone Apple</b>Numărul de zvonuri cu privire la iPhone 5 a început să crească recent, astfel că după brevete și concepte, acum avem și carcasele noului terminal Apple pe lista de scăpări. Dacă ne luăm după designul acestora, deducem că noul iPhone va avea...

Numărul de zvonuri cu privire la iPhone 5 a început să crească recent, astfel că după brevete și concepte, acum avem și carcasele noului terminal Apple pe lista de scăpări. Dacă ne luăm după designul acestora, deducem că noul iPhone va avea același look ca și iPhone 4.

Retailerul online Alibaba vinde deja astfel de carcase, deși iPhone 5 nici măcar nu a fost anunțat, iar debutul său ar putea avea loc de abia în vară. Aparent, aceste accesorii s-ar potrivi și pe un iPhone 4, dacă ne orientăm după dimensiunile lor. Același sloturi sunt prezente, cele pentru cartela SIM, jackul audio și butonul sleep/wake.

E posibil ca aceste imagini să fie doar niște falsuri, sau ca produsele să fie unele care speculează faptul că noul iPhone ar putea arăta identic cu modelul mai vechi. Totuși, cei de la 9to5Mac remarcă faptul că Alibaba a început să vândă și carcase de iPad 2 înainte de anunțul oficial al tabletei, deci un punct în plus pentru credibilitatea retailerului.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×