Lucrezi pe telefonul mobil de pe "tron"? Esti american, arata un studiu Nokia

1.272 ori
<b>Lucrezi pe telefonul mobil de pe "tron"? Esti american, arata un studiu Nokia</b>Peste jumatate din americanii cu joburi, 53% au fost intrerupti de un telefon de la munca sau email in timp ce se aflau in baie, arata un studiu efectuat de catre Nokia. Acelasi sondaj a dovedit si faptul ca problemele de munca invadeaza si alte parti ale...

Peste jumatate din americanii cu joburi, 53% au fost intrerupti de un telefon de la munca sau email in timp ce se aflau in baie, arata un studiu efectuat de catre Nokia. Acelasi sondaj a dovedit si faptul ca problemele de munca invadeaza si alte parti ale vietilor americanilor.

24% dintre acestia au permis ca un email sau apel telefonic sa ii intrerupa in vreme ce erau "inlantuiti in bratele pasiunii", in vreme ce 23% s-au lasat deranjati in vreme ce se aflau la o intalnire romantica. Pentru a afla cum stau lucrurile de fapt, este foarte relevant procentul de 59% - numarul americanilor angajati care nu isi inchid niciodata telefonul mobil.

Totusi, 75% dintre chestionati recunosc ca tehnologia ii ajuta sa echilibreze munca si viata personala. Studiul a aratat ca problemele de munca se strecoara in timpul liber aproape in mod egal, fata de problemele personale care intervin la munca (62% versus 65%). Echilibrul dintre munca si viata personala este tema evenimentului "Life - In Balance", care are loc in reprezentantele Nokia din New York si Chicago.

Punctul central al studiului este handsetul Nokia E71, considerat ideal pentru acele momente in care munca intervine in viata personala, sau cel putin atunci cand ii permitem sa o faca.

Sursa: Symbian-freak.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×